Forside2021-04-25T16:24:14+01:00

VELKOMMEN TIL GUDSTJENESTE HVER SØNDAG KL. 11.00

Krav til afstand og hygiejne følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger og er afstemt med de lokale myndigheder, så du kan føle dig sikker, også i denne tid, hvor vi specielt skal undgå smittespredning af covid-19.

Følg anvisningerne fra mødeværterne, når du ankommer til kirken.

Det er et krav at der bæres mundbind eller visir. Du kan enten medbringe dit eget eller få et udleveret et mundbind ved ankomst til kirken.

Mundbind eller visir skal bæres, når du bevæger dig rundt i lokalerne, men ikke når du sidder på din pladsgudstjenesten.

Krav om mundbind gælder ikke for børn under 12 år.

Hvis du pga. af sygdom eller andre årsager ikke har mulighed for at være med til gudstjeneste i kirken, anbefaler vi at lytte til en gudstjenesten online, som en mulighed for stadig at være hjemme og lytte til Guds Ord og synge med på et par lovsange.

Kontoret i Viborg Internationale Kirke har også åbent for henvendelser man-torsdag kl. 9-14 på telefonnummer 86600233 og 61691033 .

Er der behov for at komme i kontakt med kirken uden for dette tidsrum, er det muligt at ringe på 61691033.

HILSEN FRA KIRKEMINISTER JOY MOGENSEN
Fra d. 21/4 træder nye anbefalinger i kraft, som betyder at vi igen kan synge på gudstjenesterne, der er ikke længere tidsbegrænsning på gudstjenestens varighed og kvadratmeterkravet sænkes fra 7,5 m2 til 2 m2 per person.

 

ÅBEN BØNNERUM – Kirkesalen er åben mandag til torsdag kl. 09.00-13.00. Alle er velkomne til at bruge salen til personlig bøn og andagt. Har du brug for forbøn eller en personlig samtale, kan du henvende dig på kontoret. Er der ikke en rådgiver eller forbeder til stede, vil kontorets personale hjælpe med at få lavet en aftale til et senere tidspunkt.

Aktuelt Program

Program for forår 2021

Gudstjenester og undervisning

Online gudstjeneste søndag d. 18/4 2021, taler: Johanne Primdahl

Online gudstjeneste søndag d. 11/4 2021, taler: Warren Jones

Se alle optagelser

Seneste Nyt

Årsmøde søndag d. 21. marts kl. 14.30

Da forsamlingsreglerne ikke tillader at årsmødet afholdes fysisk som vi plejer, vil det i 2021 blive holdt som et online møde.
Mødelink vil blive lagt op i online begivenhed på Facebook dagen før, du kan se begivenheden her: Årsmøde 
Er du ikke Facebook bruger, kan du få tilsendt mødelinket på e-mail, send en mail til inger@viborgip.dk
For nye online brugere vil det blive muligt at deltage i et testmøde kl. 14.00.

Som tak for 2020 var kirkens frivillige medarbejdere inviteret til julekoncert med Andreas & Reg torsdag d. 10/12, her et lille klip fra en flot koncert.

The Banner Song

Hilsen Pastor Ruben

Den rette holdning til livet

Indledning. Ef. 1, 18 – 23

Det har stor betydning, hvilken indstilling man har til livet.

Det er ikke ligegyldigt, om man har en positiv eller en negativ indstilling til tilværelsen, eller hvordan man reagerer på de situationer og udfordringer og personer man møder.

Den indstilling man møder livet med, vil få stor betydning for, hvordan man griber livets forskellige situationer an, og hvordan man reagerer på omgivelserne. Vores indstilling vil dermed få betydning for, hvordan tilværelsen vil forme sig.

Vores indstilling vil have indflydelse på alt her i livet.

Venner, familie, arbejdslivet og karriere, ægteskab og fritidsliv.

Det vil også få indflydelse på det åndelige liv, vores gudsforhold og dermed også tjenesten.

Hvis man vil gå igennem livet med oplevelsen af at lykkes og bevidstheden om at være i Guds plan for ens liv, så handler det om at have en ret indstilling til livet, og det rigtige udgangspunkt og mål for det man gør.

Vi må have […]

Go to Top