År 2010 ser ikke bare godt ud på skrift, det er også ligesom om der er noget lovende, noget skelsættende over dette årstal, endnu mere når det bliver udtalt “år 2010″

Året 2009 har været et begivenhedsrigt år.
Når jeg sidder her og tænker tilbage på alt det som er sket de sidste 12 måneder, så er det helt ubegribeligt at alt dette kan lade sig gøre på så kort tid.
Tænk at vi har været alt dette igennem og så er kommet ud med så fantastisk et resultat. Jeg ser et facit som siger, at Gud endnu en gang har vist sin trofasthed og storhed.

Her står vi med en kirke, som i en længere periode har ydet ud over det sædvanlige, hvilket kunne have endt med nedslidthed, men nej – det er ikke det jeg ser!
Det jeg ser, er en særdeles levende og sund menighed, som har til huse i nogle skønne faciliteter, jeg ser en menighed som er fuld af forventning til fremtiden, hvad vil ”2010” mon bringe.
I det år, som det tog at bygge de nye faciliteter, har menigheden udvidet deres virkefelt, så vi allerede på nuværende tidspunkt har brug for mere plads.

Her kan nævnes opstarten af ”Need to Care” (NTC) og udvidelsen af menighedens bibelskole med flere klasser, begge dele vil blive omtalt yderligere inde i programmet og på kirkens hjemmeside.

”Da sagde han til sine disciple: »Høsten er stor, men arbejderne få.”Bed derfor høstens herre om at sende arbejdere ud til sin høst.”

Vi er i forventning til, at der vil ske store og gode ting i 2010 og fremover.

Hvad med dig – er du i forventning og længes du efter et gennembrud? Så er du velkommen til at være en del af det Herren gør her på stedet, enten som gæst eller på et mere permanent plan.

“Kom og se og smag at Herren er god.”
Pastor Ruben